De optimist-zeilers (7-15 jaar) worden de woensdagnamiddag in het voorjaar en het najaar getraind. Zo worden ze op een recreatieve manier klaargestoomd voor nationale en internationale wedstrijden.

Onder begeleiding van een professionele trainer wordt hen de knepen van het wedstrijdzeilen aangeleerd. Enige ervaring in het zeilen wordt natuurlijk verwacht. Daarom komen de meeste deelnemers doorgestroomd vanuit de Q-Cup klasse.

Ook wordt eventueel begeleiding op geselcteerde wedstrijden voorzien in binnen- en buitenland. Dit valt te bespreken met de trainer.  De begeleiding gebeurd steeds door gediplomeerde coaches en trainers die in het verleden al vele successen behaald hebben met hun zeilers.
We stomen jullie klaar voor de nationale wedstrijden en de grote internationale wedstrijden in Nederland, Spanje, Turkije, enz....
Dit voorjaar worden minimum 13 trainingen voorzien.

Kostprijs is 200€ voor het voorjaar.

Interesse om ons optimistenteam de Optisharks te vervoegen? 

Deze trainingen zijn enkel toegangkelijk voor leden van Inside Outside (verzekering). Gelieve dan ook voor het formulier in te loggen via het Twizzit account van de deelnemer.

Vul hier het inschrijvingsformulier in: HIER KLIKKEN