Beste Leden,

Samen met het Bestuur wens ik jullie allen graag een gezond, liefdevol en vooral sportief 2021 toe.

Lees meer....


Het voorbije jaar was er eentje met de nodige obstakels. Gelukkig hebben we onze watersporten nog kunnen uitoefenen, weliswaar met beperkingen wegens de opgelegde Covid-19 veiligheidsmaatregelen.

Dank aan iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft.

We mogen terugkijken op een succesvol jaar met een groei van meer dan 200 leden. Dit zal deels wel door de "staycation" komen, maar we denken de investeringen die onze sportvereniging op gebied van infrastructuur en materiaal in het afgelopen jaar heeft gemaakt,daar ook zal toe hebben bijgedragen. We hopen dat deze investeringen bij jullie mogen leiden tot verbetering in zowel de beleving als de uitoefening van de watersporten.

Ook in 2021 staan er verdere investeringen gepland.  Zo zal er verder gewerkt worden aan de verbetering en de vernieuwing van ons materiaal en van onze infrastructuur.  Daardoor doen we weer een stap in de goede richting bij ons streven om de aangenaamste en beste club van het land te worden.

Mede dank zij een goede clubwerking kunnen we dit bereiken. Daarom een warme oproep aan alle leden om zich ook dit jaar met plezier en voor de volle 100% weer in te zetten voor de club. Samen staan we sterk en kunnen we onze doelstellingen en dromen verwezenlijken.

We hopen in 2021 weer wat meer festiviteiten te kunnen organiseren voor onze leden zodat we elkaar ook naast de sport beter leren kennen en waar plezier zeker aan de orde komt.

 

Dus voor allen nogmaals de Beste Wensen en tot weldra.

Het Inside Outside Team