Bedrijven

Of je nu een grote multinational bent of een gezellig familiebedrijf, er zit zeker iets in onze programma's die jullie kan bekoren! Een activiteit in het centrum van Oostende, "Koningin der badsteden", volleybal op het strand of surfen op onze Noordzee.
Ook op onze lokatie Inside, aan de Spuikom te Oostende, hebben we een hoop activiteiten aan te bieden.

Wij zorgen voor een schitterende dag onder begeleiding van gekwalificeerde begeleiders.
Teambuilding at its best!!

Bekijk de mogelijkheden hieronder, stuur een mail naar sportmanager@inout-oostende.be, en we stellen samen met u een volledig programma op naargelang tijd, aantal deelnemers en uw wensen.
Wij verzorgen van A tot Z.

On the Beach

Relax on the Beach
BEACHVOLLEY

Met een goeie smash laat u de tegenstander in het zand bijten. Plezier gegarandeerd ook al bent u geen goede volleybalspeler... Onze begeleiders zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke volley-ervaring beleven.

CROSS BOCCIA
Heeft u al minigolf gespeeld? Wel, dit is de frisbeevariant. Probeer vanop verschillende afgesproken punten in zo weinig mogelijk worpen tot in de ‘hole’ te werpen. Wie op het einde van het spel de minste worpen heeft, wint.

 

KUBB                                                                                                                                                                                                                                                    Kubb vindt zijn oorsprong in de Scandinavische landen. Het is een tactisch spel waar u geconcentreerd en doelgericht uw tactiek uitstippelt en door behendigheid de koning tracht te schaken… Ga in team de uitdaging aan!

Northsea specials
Zeilwagen- en Powerkite initiatie
Wind delux

In the City

Maritime ontdekking
De volgende drie uur trekt u er in verschillende teams met de typische voertuigen van aan de kust "de go-carts of cuissetaxen" op uit. Gewapend met een stadsplan en routebeschrijving start u uw ontdekkingstocht. U komt langs de mooiste plekjes van de stad en geniet van het maritieme leven. Onderweg tracht u tien vragen goed te beantwoorden en zo een voorsprong te nemen op de andere teams. Op het parcours komt u drie van onze begeleiders tegen bij wie u een praktische proef moet uitvoeren.
Deze proeven bestaan uit een ligfietsproef, diskgolf en tangram. Na het afleggen van iedere praktische proef worden uw inspanningen beloond met wat lekkers. Een ballotin met 2 pralines en een drankje zorgen voor wat extra energie. Verder vertellen we u nog vijf anek-dotes over de stad. Vier anekdotes zijn echt , eentje is vals. Wanneer uw team er in slaagt de valse anekdote te achterhalen komt u dichter bij de overwinning! De drie teams die best scoren op de praktische proeven, de valse anekdote aan het licht brengen en de zoekvragen goed beantwoorden, ontvangen een lekkere prijs.
Het pakket omvat:
Opmaak roadbooks in een taal naar keuze.
Voldoende begeleiders in functie van het aantal deelnemers.
Transport begeleiders.
Kost praktische proeven.
Bezemwagen.
Huur en transport gocarts of fietsen.
1 ballotin met 2 pralines per persoon .
Prijs voor de eerste drie teams (kwart kilo babelutten, halve kilo chocolade zeevruchten , 1 liter Duvel.
1 warme drank (na activiteit).
1 toegangsticket Amandine.
1 verantwoordelijke ter plaatse.
Alle administratiekosten.
3 uur durend programma .
Custom programma

On the lake

Windsurfen

Tijdens deze initiatie maakt u kennis met al het mooie en intensieve dat de windsurfsport te bieden heeft. Een professionele begeleider leert u de basis om te ervaren wat het is om windsurfer te zijn en om door de kracht van de wind over het water te bewegen.

Stand Up Paddle (SUP)
Battle of the lake

A LA CARTE

Custom programma
Natuurlijk is een combinatie van programma's mogelijk. Wij maken graag een programma op maat!

Tekst hier ingeven...

powered by

sponsor 1
sponsor 2
sponsor 3
sponsor 4
sponsor 5
sponsor 5