Scholen

Inside-Outside is één van de pioniers van de schoolsportdagen.  Een klas of je volledige studiejaar, door het maken van de juiste combinatie in ons uitgebreide aanbod aan strand- en wateractiviteiten kunnen wij tijdens de warme zomermaanden groepen van 14 tot wel 200 deelnemers begeleiden. Ons team van enthousiaste begeleiders is er om u en uw groep te ontvangen en te begeleiden.
Bekijk hieronder een greep uit wat we allemaal te bieden hebben, doe een boeking door betaling van een voorschot onderaan de pagina, en dan bespreken we met u wat de beste combinatie is naargelang leeftijd en aantal deelnemers.
We verzorgen van A tot Z.

Door de doelstelling van onze VZW; het promoten van sport aan de jeugd, kunnen we jullie een zeer goedkope prijs aanbieden.
 

ONZE TROEVEN:

 

- Twee locaties, dubbel de mogelijkheden.
- Een centrale ligging en gemakkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer.
- Een mooi aanbod aan activiteiten tegen een scherpe prijs!
- Flexibiliteit en de mogelijkheid om met u te overleggen en ons programma aan te passen naar u wensen en verlangens.
- Gemotiveerde monitoren die in aantal steeds met voldoende aanwezig zijn om u en uw groep te begeleiden.
- De veiligheid die bij ons hoog aangeschreven staat.

HOE RESERVEREN:

Stuur een email naar sportmanager@inout-oostende.be , dan bekijken we samen met u wat de beste combinatie is volgens uw wensen, aantal deelnemers en tijdsduur.
We werken samen om een onvergetelijke sportdag te realiseren!

 


VOORBEELDEN VAN ONZE ACTIVITEITEN

On the Beach

North sea specials
Wanneer je met je schoolgroep de echte uitdaging aangaat, dan ga je het water op. Trotseer je wind, water en golven om de branding door te komen. We bieden jullie een combinatie aan van verschillende uitdagende watersporten.

RAFT
Is een spectaculaire teamsport waar we met 6-10 personen samen in een boot de zee trotseren. Raften is een zeer toegankelijke zeesport, waar fun en samenhorigheid voorop staat. Als team moet je getij, branding en wind trotseren. De instructeur geeft opdrachten en teambuildingspelletjes op ieders niveau.

GOLFSURF
Het summum van alle watersporten en nu populairder dan ooit. Surfen in België is een zeer toegankelijke sport, iedereen van jong tot oud amuseert zich met een board in het water. Onze instructeurs begeleiden je met het zoeken van de juiste golf, het in peddelen en de ""take off"". Eenmaal je de golf hebt is het heerlijk te kunnen spelen met zo'n enorm stuwende kracht.

ZEEKAJAK
Kajakken op de Lesse is leuk, maar kayak op de zee is een echte uitdaging! Je moet de branding doorkruisen wat op zich al een hele opgave is. Eenmaal achter de branding probeer je een golf uit te zoeken en die helemaal af te surfen/kajakken, de kracht, de snelheid en de gemakkelijkheid om zo'n golf af te surfen zorgt dat Kajak een van de populairste watersporten is uit ons gamma.

 

SUP (Stand Up Paddelboarden)

Deze grotere variant van het golfsurfen is zowel leuk op vlak water als in de golven, om te relaxen of volop de adrenaline te doen stijgen. Neem een paddel in de hand en kom zelf eens op een SUP staan. Een tocht maken of teambuilding door activiteiten, beide zijn mogelijk.

SKIMBOARDEN

Met deze behendige planken is het aan jou om snelheid te creëren. Gooi je plank over een dun laagje water, neem een aanloop er op, waarna je met de kleine golven kan spelen, trucjes kan proberen of proberen zo ver mogelijk te geraken.

BODYBOARDEN

Deze top surfvariant is wat makkelijker dan het golfsurfen. Je blijft plat op de plank liggen. Glij mee met de golven en voel de kracht van de zee rechtstreeks langs je lichaam glijden. 

Beach specials

In the City

Maritime ontdekking
De volgende drie uur trekt u er in verschillende teams met de typische voertuigen van aan de kust "de go-carts of cuissetaxen" op uit. Gewapend met een stadsplan en routebeschrijving start u uw ontdekkingstocht. U komt langs de mooiste plekjes van de stad en geniet van het maritieme leven. Onderweg tracht u tien vragen goed te beantwoorden en zo een voorsprong te nemen op de andere teams. Op het parcours komt u drie van onze begeleiders tegen bij wie u een praktische proef moet uitvoeren.
Deze proeven bestaan uit een ligfietsproef, diskgolf en tangram. Na het afleggen van iedere praktische proef worden uw inspanningen beloond met wat lekkers. Een ballotin met 2 pralines en een drankje zorgen voor wat extra energie. Verder vertellen we u nog vijf anek-dotes over de stad. Vier anekdotes zijn echt , eentje is vals. Wanneer uw team er in slaagt de valse anekdote te achterhalen komt u dichter bij de overwinning! De drie teams die best scoren op de praktische proeven, de valse anekdote aan het licht brengen en de zoekvragen goed beantwoorden, ontvangen een lekkere prijs.

Het pakket omvat:
-  Roadbooks in een taal naar keuze.
-  Voldoende begeleiders in functie van het aantal deelnemers en een verantwoordelijke ter plaatse- Transport begeleiders en bezemwagen.
-  Kost praktische proeven.
-  1 ballotin met 2 pralines per persoon .
-  Prijs voor de eerste drie teams
(kwart kilo babelutten, halve kilo chocolade zeevruchten , 1 liter Duvel.)
-  1 warme drank (na activiteit).
-  1 toegangsticket Amandine.
-  Administratiekosten.
-  3 uur durend programma .
Activiteit

At the lake

Battle of the lake
Bij de Battle of the Lake zijn een flinke dosis creativiteit, durf, concentratie, evenwicht, kracht en communicatie vereist.
Als je graag in één namiddag EN op het water wil gaan EN toch enkele teambuildingsactiviteiten gedaan hebben, dan is dit DE activiteit. In teams van 8 nemen de leerlingen het gedurende 3 uur tegen elkaar op. Aan de hand van een tiental uitdagende proeven op het land en op het water, kunnen de teams competietief met elkaar wedijveren.
Kayak
Zeilen
Windsurf
SUP (Stand Up Paddelboard)

Tekst hier ingeven...

powerd by

sponsor 1
sponsor 2
sponsor 3
sponsor 4
sponsor 5
sponsor 5