Verenigingen en groepen

Jeugdverenigingen, vriendengroepen of vrijgezellen. Onze jarenlange ervaring en vriendelijke professionele benadering garanderen u een onvergetelijke ervaring.
Wens je meer advies bij je keuze van onze programma's, wij stellen met plezier een programma op maat voor!
Contacteer ons met uw wensen opĀ sportmanager@inout-oostende.be

On the Beach

Coast Specials
GOLFSURFEN

Catch a wave and you're sitting on top of the world! Het golfsurfen dat ooit enkel weggelegd was voor rebelse Amerikaanse jongeren kan nu eindelijk door het grote publiek beoefend worden. De initiaties worden gegeven met mini malibu's. Deze lange, brede boards zijn vrij stabiel en hebben een groot drijfvermogen. Onze monitoren gaat steeds mee in het water om je van de nodige tips te voorzien en zorgt ervoor dat je op het einde van de sessie zeker rechtop een golf kunt af surfen.
POWERKITEN
Het powerkiten is een van de spectaculairste varianten van de vliegersport. Deze kites zijn matrassen die met twee lijnen bestuurd worden. Het oppervlak van deze matrassen wordt gekozen in functie van de windsterkte. Nadat de monitoren u de werking van de kite hebben uitgelegd, is het aan u om theorie in praktijk om te zetten. Slaagt u erin de kite rakelings over de grond te laten scheuren zonder ze te laten crashen? Het is heerlijk om de kracht van de wind in uw handen te voelen!
Sea Specials
Relax on the Sea
Relax on the Beach
Wind delux
Northsea specials
Zeilwagen- en Powerkite initiatie

In the City

Maritime ontdekking
De volgende drie uur trekt u er in verschillende teams met de typische voertuigen van aan de kust "de go-carts of cuissetaxen" op uit. Gewapend met een stadsplan en routebeschrijving start u uw ontdekkingstocht. U komt langs de mooiste plekjes van de stad en geniet van het maritieme leven. Onderweg tracht u tien vragen goed te beantwoorden en zo een voorsprong te nemen op de andere teams. Op het parcours komt u drie van onze begeleiders tegen bij wie u een praktische proef moet uitvoeren.
Deze proeven bestaan uit een ligfietsproef, diskgolf en tangram. Na het afleggen van iedere praktische proef worden uw inspanningen beloond met wat lekkers. Een ballotin met 2 pralines en een drankje zorgen voor wat extra energie. Verder vertellen we u nog vijf anek-dotes over de stad. Vier anekdotes zijn echt , eentje is vals. Wanneer uw team er in slaagt de valse anekdote te achterhalen komt u dichter bij de overwinning! De drie teams die best scoren op de praktische proeven, de valse anekdote aan het licht brengen en de zoekvragen goed beantwoorden, ontvangen een lekkere prijs.
Het pakket omvat:
Opmaak roadbooks in een taal naar keuze.
Voldoende begeleiders in functie van het aantal deelnemers.
Transport begeleiders.
Kost praktische proeven.
Bezemwagen.
Huur en transport gocarts of fietsen.
1 ballotin met 2 pralines per persoon .
Prijs voor de eerste drie teams (kwart kilo babelutten, halve kilo chocolade zeevruchten , 1 liter Duvel.
1 warme drank (na activiteit).
1 toegangsticket Amandine.
1 verantwoordelijke ter plaatse.
Alle administratiekosten.
3 uur durend programma .
Custom programma

Tekst hier ingeven...

powerd by

sponsor 1
sponsor 2
sponsor 3
sponsor 4
sponsor 5
sponsor 5