Emma Plasschaert zeilschool

Emma is professioneel aan het zeilen en bereidt zich voor op de olympische spelen.
Ze stelt haar ervaring graag ter beschikking van onze club. Onder begeleiding van ervaren monitoren worden de basistechnieken van zeilen verder aangeleerd. Spelenderwijs de wind leren aanvoelen, uitzoeken hoe het roer en het zeil het best werken, en nog veel meer. Zeilen leer je immers niet op een weekje tijd, hoe meer je oefent, hoe beter je zult worden. De nadruk ligt hier vooral op het recreatieve en niet op het competitieve aspect van de zeilsport.
Voor wie?
Iedereen die bij onze club reeds een zeilstage van 1 week heeft gevolgd en zich graag op een leuke wijze wilt bijscholen.

Inschrijven of meer info?
Druk dan op de knop onderaan.


Optisharks

De optimist-zeilers (7-15 jaar) worden de woensdagnamiddag gans het jaar door en in het weekend vanaf de paasvakantie getraind. Ook wordt begeleiding op geselcteerde wedstrijden voorzien in binnen- en buitenland. De begeleiding gebeurd steeds door gediplomeerde coaches en trainers die in het verleden al vele successen behaald hebben met hun zeilers.
De allerkleinsten (vanaf 7 jaar) stomen zich klaar voor de Q-cup gedurende het jaar, de andere groepen voor de nationale wedstrijden en de grote internationale wedstrijden in Nederland, Spanje, Turkije, enz....

Interesse om ons optimistenteam de optisharks te vervoegen?
druk dan vlug op de knop onderaan!

powered by

sponsor 1
sponsor 2
sponsor 3
sponsor 4
sponsor 5
sponsor 5