Sinds 2015 heeft surfclub Outside een nieuwe kiteschool. Clubleden Christophe, Axel en Philip Tack richtten er de ‘Tack kiteschool’ op.
De naam Tack kent heel wat weergalm in de kitesurfwereld. Christophe werd in 2014 wereldkampioen freestyle kitesurfen en won het Belgisch kampioenschap verschillende keren. Ook Axel schreef de belgische titel meermaals op zijn naam.

Tack Kiteschool biedt kwalitatieve kitesurflessen aan, gegeven door ervaren en gediplomeerde monitoren. Zowel de absolute beginner als meer ervaren kitesurfer kunnen bij Tack Kiteschool terecht voor lessen en seminaries.
Door de aanpak met prive of semiprive lessen kan steeds ingespeeld worden op het niveau van de leerling zodat die op eigen tempo het einddoel bereikt. Lessen worden gegeven in het Nederlands, Frans of Engels en gaan door van mid april tot oktober, voor zover het weer dit toelaat. De lessen gaan door van 4 tot 6bft, bij windrichtingen geschikt voor de locatie(WZW tot NO). De lessen worden telkens 1 a 2 dagen op voorhand ingepland om optimale omstandigheden toe te laten.
Tack kiteschool is de eerste kiteschool om foillessen aan te bieden. Foilen geeft gevorderde kiters opnieuw dezelfde kick als toen ze leerden kitesurfen. Vooral tijdens de zomermaanden zal het aantal kitedagen hierdoor sterk verhogen.  Deze lessen worden gegeven door Philip of Axel Tack.

Als volleerd kitesurfer kan je bij Tack kiteschool kan je ook terecht voor de huur van kites, boards, harnassen en foilboards.
Wens je meer info of wil je je inschrijven, neem dan eens een kijkje op de website.